BURDUR / MERKEZ - Çatağıl İlkokulu

Mrt

Okulumuzda uzman yetkililerce birbirinden farklı ve güzel etkinlikler devam ediyor.

Mrt

Yöresel müzik aletleri ustaları Hüseyin DEMİR ve Tahsin YARAR öğrencilerimizle buluştu.Öğrencilerimize yöresel müzik aletlerimiz,yöresel şarkılarımız öğretildi.

Mrt

Çanakkale Müzesi gezimizi gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonunda öğrencilerimiz karnelerine kavuştu.

Karne töreni düzenelenerek öğrencilerimize karneleri dağıtıldı.

Öğrenci,öğretmen ve velilerimize güzel bir tatil geçirmeleri dileklerimizle...

Ara

BESTE PROJESİ birbirinden güzel farkındalık yaratan etkinliklerle devam ediyor.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi birbirinden farklı,özgün,biribirinden güzel etkinliklerle devam ediyor.

Ara

ÇEDES PROJESİ birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor.

Ara

Eylül ayında başlayan Azerbaycan ve Türkiye'den 10 ortak ile tamamladığımız 5 DEVLET 1 MİLLET Geleceğimiz Güzelleşecek eTwinning projemiz ortak işbirlikli şarkı,işbirlikli mozaik,sergi vb.çıktı ürünleri ile tamamlanarak öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.

Şarkı İçin Tıklayınız

Şarkı Adresi: https://youtu.be/u18NzCy2Nms?si=tcA6YgTcYmNJe69U

Sanal Sergi İçin  Tıklayınız

Sergi Adresi: https://www.artsteps.com/embed/6571e6fc00f06599c278b364/560/315

Kas

Beste Projesi Etkinliklerimiz Devam Ediyor.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projemiz birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor.

Kas

BESTE PROJESİ Birbirinden güzel etkinliklerimizle başladı.

Kas

5 DEVLET 1 MİLLET Geleceğimiz Güzelleşecek eTwinning projemizde Azerbaycan'a,Kazakistan'a,Kırgızistan'a,Özbekistan'a ve Türkiye'ye özgü birer geleneksel çocuk oyunu çizilerek öğrencilerin eğlenerek,oynayarak öğrenmeleri amaçlanmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda farklı etkinliklerle kutlanıyor.

Ekm

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri biribirinden güzel etkinliklere imza atmışlardır.

Ekm

Okulumuzda Hayvanları Koruma Günü ile ilgili birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilmiştir.