BURDUR / MERKEZ - Çatağıl İlkokulu

Çatağıl İlkokulu

ÇATAĞIL KÖYÜ MANDIRA MEVKİİ NO: 198 İÇ KAPI NO: 2 MERKEZ / BURDUR
Vizyon
Öğrencilerimize milli,manevi ve ahlaki değerlerimizi benimseten,zeka düzeyleri ve kabiliyetleri ölçüsünde bulundukları konumdan en üst düzeye çıkararak onların eğitimlerine olumlu katkıda bulunan ve teknolojik gelişmeleri takip edip tüm yenilikleri kullanarak toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen bir eğitim-öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Milli,manevi ve ahlaki değerlerini benimsemiş ve özümsemiş ,karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen,hür ve demokratik düşünebilen,bilimsel veri ve metodlarla eğitilmiş,bilinçli,özverili ve kendine güvenen bireyler yetiştirebilmektir.
09:00 ve 14:30
Kaloriferli
Özel Araç
Yerleşim Yeri
Merkeze bağlı köy statüsünde olup nüfusu 907 kişidir. Burdur-Antalya karayolu üzerindeki İnsuyu Mağarasına 2 km mesafededir.