BURDUR / MERKEZ - Çatağıl İlkokulu

Akif ALTINDAL - Okul Müdürü

Burdur-Bucak doğumlu olup Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur.Mardin-Kızıltepe Harmandüzü İlkokulunda öğretmenliğe başlamış. Kayış İlköğretim Okulu Müdürlüğü, TOBB İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı,Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdür Yardımcılığı, Ömer Naci Bozkurt İlkokulu Müdür Yardımcılığı,NMN Velicangil İlkokulu Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.2008 yılında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Burdur Valiliği tarafından takdir belgesiyle ödüllendirilmiş.2013 yılında İşletme alanında yüksek lisansını tamamlamış.1 Nisan 2018 tarihinde yapılan Şube Müdürlüğü Sınavında başarılı olmuş.31.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.Evli ve bir çocuk babasıdır.